Fotbalul de club din Romania si-a dovedit din nou limitele dupa trei ani in care Steaua (de trei ori) si Rapid (o data) ajunsesera in primavara europeana. Totusi, sezonul a inceput bine pentru echipele noastre. Steaua a reusit calificarea, pentru al
Fotbalul de club din Romania si-a dovedit din nou limitele dupa trei ani in care Steaua (de trei ori) si Rapid (o data) ajunsesera in primavara europeana. Totusi, sezonul a inceput bine pentru echipele noastre. Steaua a reusit calificarea, pentru al doilea an consecutiv, in grupele Ligii Campionilor, iar Otelul Galati a castigat finala Intertoto, obtinand dreptul de a evolua in ultimul tur preliminar al Cupei UEFA. Asadar, aveam o echipa in cea mai importanta competitie intercluburi si nu mai putin de patru in cealalta intrecere disputata sub egida forului fotbalistic continental. Totul s-a transformat, insa, intr-un fiasco. Dupa ce a fost eliminata de Lazio din preliminariile Ligii, Dinamo nu a reusit sa se califice nici macar in grupele Cupei UEFA. Echipa antrenata pe atunci de Walter Zenga nu a putut trece de suedezii de la Elfsborg. Rapid a reprezentat o alta deziluzie. Calificata direct in primul tur al Cupei UEFA, formatia giulesteana a fost eliminata de Nurnberg, desi partida tur din Germania se terminase le egalitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.