Mereu aproape
Fundatia "Mereu aproape" le pregateste celor mici surprize dintre cele mai alese cu ocazia Sarbatorilor de iarna. "O, ce noapte, ce noapte!" si "Pus si batranul maidanez" sunt primele doua volume pentru pici, ce poarta semnat
Mereu aproape
Fundatia "Mereu aproape" le pregateste celor mici surprize dintre cele mai alese cu ocazia Sarbatorilor de iarna. "O, ce noapte, ce noapte!" si "Pus si batranul maidanez" sunt primele doua volume pentru pici, ce poarta semnatura Marianei Tomescu. Aceasta este prima serie a cartilor aflate in pregatire de "Fundatia Mereu Aproape", care vor fi editate in scopuri caritabile. Toate fondurile, obtinute din vanzarea celor doua carti pentru copii, vor fi donate Centrului "Sfantul Vasile", din Bucuresti. Aparute in conditii grafice deosebite, cele doua volume au fost lansate in prezenta autoarei (vedeta a Antenei 1), Simona Patruleasa: "Mi se pare impresionant sa scrii carti pentru copii, lucru pe care as vrea sa-l fac si eu peste cativa ani".   CARTICELE. Volumele atrag, dincolo de text, prin imagini ce vor starni curiozitatea lecturarii din partea celor mici. Finalul fiecarui volum este reprezentat de fotografii inedite ale celor mai mici si scumpe fiinte: copiii, care fac parte din Fundatia "Mereu Aproape". Ce spune autoarea? "Carti vii pentru copiii care au o individualitate!" Mesajele sunt foarte simple: cele doua antinomii - binele si raul - iar in lupta dintre ele binele va castiga intotdeauna, iar cel de-al doilea se refera la nevoia permanenta de a ajuta. Cele doua carti se intalnesc intr-o idee comuna: sa nu ne pierdem niciodata speranta.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.