Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis trebuie sa o recupereze de la furnizorii de servicii medicale peste un milion de lei. Dupa cum a afirmat presedintele institutiei, Horia Cristian, din categoria evazionistilor fac parte medici de familie
Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis trebuie sa o recupereze de la furnizorii de servicii medicale peste un milion de lei. Dupa cum a afirmat presedintele institutiei, Horia Cristian, din categoria evazionistilor fac parte medici de familie, specialisti, reprezentanti ai spitalelor si farmaciilor timisene, dar si ai laboratoarelor si serviciilor radiologice. „Furnizorii de servicii medicale se scuza ca nu au cunoscut clauzele contractuale, de aceea le propun sa citeasca toate actele incheiate cu noi“, a precizat Horia Cristian. In cursul acestui an, in urma celor 1.172 de controale efectuate la cea mai mare parte din cei aproape 1.200 de furnizori, C.J.A.S. Timis a imputat suma de 1.140.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.