"In 2008, vrem sa ne mentinem pe prima pozitie in piata de leasing si sa consolidam tot ce am creat anul acesta, fara modificari spectaculoase", a afirmat Postelnicu. UniCredit Leasing a rezultat in urma fuziunii companiilor UniCredit Leasing Romania si HVB Leasing Romania, proces finalizat in luna mai, noua entitate ocupand primul loc in topul firmelor de leasing.
Cele doua companii au finantat anul trecut bunuri, in valoare cumulata, de circa 400 milioane euro. Postelnicu a aratat ca latura cea mai importanta a strategiei UniCredit Leasing pentru urmatorii ani este cea legata de personal, obiectivul in acest sens fiind selectarea si incurajarea angajatilor, prin planuri de cariera foarte bine structurate.
El a aratat ca Romania incepe sa se numere printre pietele financiare cu resurse umane mature, apreciind totodata ca media de varsta a managerilor va scadea in urmatorii ani. In urma procesului de fuziune, fluctuatiile de personal din cadrul companiei au reprezentat circa 12% din numarul total de angajati. (E.I.)