PARTY PREOTEASA. Pentru un inceput spumos de An Nou, Casa de Cultura Preoteasa va asteapa de Revelion la un Party la Patrat. In sala de la parter DJ-ul, MC-ul, luminile si muzica anilor a€™80-a€™90 va vor provoca la dans, antrenan
PARTY PREOTEASA. Pentru un inceput spumos de An Nou, Casa de Cultura Preoteasa va asteapa de Revelion la un Party la Patrat. In sala de la parter DJ-ul, MC-ul, luminile si muzica anilor a€™80-a€™90 va vor provoca la dans, antrenandu-va intr-o atmosfera de club, iar in sala de festivi­tati de la etaj vor concerta live: Taxi, Timpuri Noi, Mircea Vintila si Tapinarii. Cei de la MS si 15 Grade va vor incanta cu cover-uri dupa hituri celebre, iar Mir­cea Bodolan va va colinda live! (R.G.)   ANIVERSARE. Printre primele case de discuri de hip-hop independente din Romania, Hades Records va sarbatori in aceasta seara in Clubul Suburbia sapte ani de existenta si patru ani de concerte sub emblema "Hades", in cadrul unui show ce va beneficia de participarea a 11 artisti romani, alaturi de unul dintre cei mai apreciati DJ europeni, DJ Illegal. Tot atunci se va lansa si un nou material discografic, mixtape-up "Hades Records preia controlul 2: Episodul pilot". Mixata de DJ Undoo, compilatia va cuprinde piese semnate de trupele labelu­lui, in avanpremiera albumelor ce urmeaza a fi lansate in urmatorii doi ani. Vor concerta Veritasaga, Funktastics, KST, Dagga, Kazi Ploae, U.S.M., Keri, KaTaNa, Ad Litteram, Criss Blaziny, Zeppelin, iar invitatul special al serii va fi DJ-ul german Illegal, membru Snowgoons. (R.G.)   TARGUL DE IARNA. In perioada 14-26 decembrie, Parcul Crangasi si Parcul Moghioros sunt gazdele "Targului de iarna Ti­mi­so­reana". Va asteapta bere din bel­sug, specialitati culinare de sezon si dulciuri, cadouri pentru cei dragi si decoratii pentru pomul de Craciun, precum si cu karaoke si concerte sustinute de cei mai indragiti artisti ai momentului, show-uri de lumini si focuri de artificii. In plus, cei prezenti vor avea parte si de premii instant. (R.G.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.