Ankara si Uniunea Europeana au deshis, ieri, doua noi capitole de negociere in procesul de aderare a Turciei la blocul comunitar. Acestea ridica la cinci numarul capitolelor de deschise pana acum din totalul de 35 si se refera la sanatate si protect
Ankara si Uniunea Europeana au deshis, ieri, doua noi capitole de negociere in procesul de aderare a Turciei la blocul comunitar. Acestea ridica la cinci numarul capitolelor de deschise pana acum din totalul de 35 si se refera la sanatate si protectia consumatorului si retele de transport transeuropean. „Deschiderea acestor noi capitole indica faptul ca procesul de aderare a Turciei la UE continua si da rezultate”, a declarat comisarul european pentru extindere Olli Rehn (foto). Rehn a spus ca in prima jumatate a anului viitor se asteapta sa mai fie deschise inca doua sau trei capitole, dar a refuzat sa precizeze care dintre acestea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.