O sursa din cadrul partidului sau, UMP, a precizat ca "presedintele doreste sa se insoare cat mai repede posibil". "Domnul Sarkozy si-a facut un obicei din a obtine tot ce isi doreste si nu obisnuieste sa piarda timpul tatonand prea mult terenul. Are
O sursa din cadrul partidului sau, UMP, a precizat ca "presedintele doreste sa se insoare cat mai repede posibil". "Domnul Sarkozy si-a facut un obicei din a obtine tot ce isi doreste si nu obisnuieste sa piarda timpul tatonand prea mult terenul. Are nevoie urgenta de o prima doamna, iar Carla pare cea mai potrivita alegere", a precizat sursa citata. Sarkozy, in varsta de 53 de ani, a divortat de cea de-a doua sa sotie, Cecilia, pe 19 octombrie, ac. Prima aparitie publica alaturi de Carla Bruni, presupusa sa iubita, s-a produs week-endul trecut la Disneyland Paris. Bruni implineste 40 de ani pe 23 decembrie, data la care se asteapta sa fie anuntata si logodna celor doi. Presedintele francez are un baietel, Louis, in varsta de 10 ani, din mariajul cu Cecilia si doi fii majori din prima casatorie. Bruni, printre iubitii careia s-a numarat si muzicianul britanic Eric Clapton, are un fiu, Aurelian, rezultat in timpul mariajului cu profesorul de filosofie Raphael Enthoven. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.