Cum e el vanat de presa acum. Cum e el vanat de toti oamenii rai, care ii vor raul urandu-i numa de bine. Ca asa statea el acum 2 saptamani la stirile Antenei 1, alaturi de Mandruta, intr-o relaxare vecina cu durerea intr-o anumita parte a corpului,
Cum e el vanat de presa acum. Cum e el vanat de toti oamenii rai, care ii vor raul urandu-i numa de bine. Ca asa statea el acum 2 saptamani la stirile Antenei 1, alaturi de Mandruta, intr-o relaxare vecina cu durerea intr-o anumita parte a corpului, incat, m-am simtit din nou mic de tot si luat de prost. Din nou. Cum vorbea el de capete care vor cadea, pentru ca, in aspectiunea d-lui Orban, capu face , capu trage. Cine e raspunzator, isi pierde functia. Iar in cazul respectiv, era vorba de cei insarcinati cu prima deszapezire. Cunoasteti intamplarile de pe prima autostrada. Uitandu-ma asa la dansul cum, zefelmitor, dadea din urmeri, sub egida "ce vreti sa fac eu", ma gandeam daca pe el vremea asta buna nu il poate prinde. Dar nah, minsitru fiind, odata cu premergatoarele SPPiste, ai si drumul curatat. Turnat asfalt nou, maturat, sters de praf carosabilu. Ca doar tu esti ministru. Dar uite ca ce-i si al tau e pus deoparte. Zapada si skilsurile ministrului in a le conduce, s-au pus de-acord si i-au jucat astuia o festa. Halal festa, acum saracu e sub luneta AK47-ului ziaristic, cu beregata taiata de calupurile de stiri care isi incep si isi termina programul cu Orban. In ultimele zile Orban i-a luat locul Elodiei. Ce m-a mirat insa, din nou, e ca domnia sa si-a jucat iarasi acelasi rol, ridicand din umeri si interpretand senzational rolul victimei. Dupa declaratiile sale intelegem cu totii ca n-a declarat accidentul imediat datorita unor probleme de familie, unor probleme de sanatate si unor probleme ministeriale. Pai la cat sunt de perspicac, inteleg ca: problemele de familie insemnau alcatuirea rapida a unei celule de criza, impreuna cu amici, prieteni, nasi si de ce nu fani ai F.C Orban, ca impletirea scenariului ulterior delcarat sa fie cat mai credibil ; problemele de sanatate - erau defapt vaporizarea celor 0,1 grame de alcool pe cap de vaca furajata, astfel incat la umflarea balonului verde, culoarea sa isi piarda culoarea ca petele de kechup dupa ce le speli cu ariel; problemele ministeriale erau defapt invoirea ceruta la mai mari pentru rezolvarea celorlalte doua. Asadar, suntem publicul unui pamflet si trebuie sa luam spusele oficiale ca atare. Politia minte, n-au fost victime, de nins n-a plouat, iar A1 era uscata. Si nu va mai suparati ca suntem luati de prosti ca unde merge mia merge si suta. Din pacate nu pe Cotroceni in jos si nu in conditiile respective de drum. Lucru pe care Ludo, le-a aflat si el. Pacat ca si altii. La dracu cu apaturile electronice ale secolului XX. Cum erau ei fotografii aia la tot coltul. Cum era cameramanu ala exact vis-a-vis. Cum au aparut pe bloguri, presa si youtube. tz tz tz.. Craciun Fericit!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.