Monica Barladeanu (foto), Dean pentru americani, a revenit in Ro­ma­nia pentru a petrece Sarbatorile de iarna alaturi de familie, dar si pentru a lua parte la lansarea in limba romana a cartii "Puterea actorului", semnata de Iva
Monica Barladeanu (foto), Dean pentru americani, a revenit in Ro­ma­nia pentru a petrece Sarbatorile de iarna alaturi de familie, dar si pentru a lua parte la lansarea in limba romana a cartii "Puterea actorului", semnata de Ivana Chubbuck, profesoara de actorie a romancei si "an­tre­norul" unor nume celebre ale cine­ma­tografiei internationale ca Charlize Theron, Halle Berry, Kate Hudson, Brad Pitt sau Jessica Biel. Mo­nica a vorbit miercuri, la evenimentul de lansare a manualului, or­­ga­­nizat la Plaza Romania, despre metoda de actorie in 12 pasi promovata de Chubbuck, pe care o asimileaza si ea la cursurile predate la Ivanna Chubbuck Studio din Los Angeles.   HOLOCAUST SI ADULTER. Rezultatele orelor de pregatire nu s-au lasat asteptate. Monica ne-a declarat ca in primavara va incepe lucrul la doua noi proiecte, care se vor filma in Sta­te. "Una dintre pelicule este despre Holocaust, cealalta spune povestea unui adulter. Ambele sunt copro­ductii, iar in una dintre ele am rolul principal", a precizat vedeta. Pana acum, Monica nu a detinut rolul prin­cipal in nici una dintre pro­duc­tiile in care a jucat. La lansarea de miercuri a fost prezent si criticul de film Irina Margareta Nistor, care le-a recomandat manualul Chubbuck si politicienilor. "Este pacat sa faca atata actorie, asa, fara nici un fel de studii", a comentat ironic Marga­reta Nistor. Monica a mai spus ca fil­mul lui Mungiu, "4, 3, 2", are parte de o ex­punere foarte buna in SUA: "Are sanse mari la Os­car. Exista o schimbare importanta in privinta felului in care e perceput filmul ro­manesc in State, schim­bare petrecuta inca de la aparitia filmului «Moar­tea domnului Lazarescu»".
Documentar In alta ordine de idei, documentarul realizat in aceasta va­ra de Mihaela Radulescu in Afri­ca, productie in care o vom vedea pe Monica Barladeanu, va fi di­fuzat anul viitor la un post de te­leviziune din Romania: "Mi­haela este responsabila de edi­tarea acestui material. Nu stiu exact in ce stadiu se afla cu el. Dar voi afla la sfarsitul acestei sapta­mani", a mai spus actrita. Monica Dean va ramane in tara pana la data de 15 ianuarie. (O.M.B.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.