Pensionarii timisoreni cu venituri ce nu depasesc suma de opt milioane de lei vechi vor avea parte, si in acest sfarsit de an, de un cadou in valoare de peste 10.000 de euro din partea edililor locali. Primaria Timisoara a hotarat, cu o discretie in
Pensionarii timisoreni cu venituri ce nu depasesc suma de opt milioane de lei vechi vor avea parte, si in acest sfarsit de an, de un cadou in valoare de peste 10.000 de euro din partea edililor locali. Primaria Timisoara a hotarat, cu o discretie inexplicabila, sa organizeze Revelionul pensionarilor intr-o locatie de lux, care va lasa amintiri de nesters celor 400 de batrani care se vor ingramadi pe lista petrecerii.

Hotelul Strelitia, situat pe o artera principala de la periferia Timisoarei, apartine, oficial, Elenei Daruiala, patroana unor case de schimb valutar, insa este de notorietate faptul ca, initial, in spatele intregii afaceri s-a aflat comisarul sef Vasile Staicu, fostul sef de la UM 0962 Timisoara, care, in perioada ridicarii hotelului, a fost socrul proprietarei din acte. Actualmente, Staicu neaga vehement ca ar mai avea vreo legatura cu hotelul in discutie, in conditiile in care fiul sau a divortat de fiica Elenei Daruiala. Alegerea discretionara a hotelului Stelitia pentru revelionul seniorilor din Timisoara a fost criticata de consilierul local din partea PRM, Adrian Pascuta. „Nu inteleg de ce se tine secreta l ocatia in care se va organiza petrecerea. Nimeni din Primarie nu vorbeste despre acest lucru, desi o mare parte dintre pensionari stiu ca se vor distra, la fel ca si anul trecut, la Strelitia. Probabil ca in spatele acestei discretii se ascunde vreo afacere, in conditiile in care si anul trecut cei de la Primarie au fost suspectati ca au facut anumite invarteli cu Revelionul pensionarilor“, a punctat Adrian Pascuta. Pe de alta parte, intrebat, zilele trecute, daca se cunosc detalii despre locul unde va avea loc anul acesta Revelionul pensionarilor, purtatorul de cuvant al Primariei Timisoara, Flavius Boncea, a declarat ca nu stie nimic, dar absolut nimic, pana dupa 15 decembrie. Acelasi raspuns l-am primit, initial, si din partea directorului Departamentului de comunicare, Violeta Mihalache. Cu toate acestea, culmea, membrii Consiliului Seniorilor din Timisoara stiau cu o saptamana inainte de data pronuntata de Flavius Boncea locul precis unde se va tine Revelionul!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.