Reteaua germana de magazine de tip discount - Plus - a deschis la Buzau cel de-al 49-lea magazin din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de euro. Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp
Reteaua germana de magazine de tip discount - Plus - a deschis la Buzau cel de-al 49-lea magazin din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de euro. Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.380 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 70 de locuri de parcare. "Magazinul Plus de la Buzau este penultima noastra deschidere din acest an, urmand ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa inauguram si cel de-al 50-lea magazin Plus din Romania, la Targu Mures", a declarat Uwe Klostermann, director general Plus Discount Romania, intr-un comunicat de presa al companiei.
Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si alte articole de tip premium. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale), cat si produse nealimentare tip 2, gama in care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice. Prezenta retelei Plus la Buzau se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori.
Plus este un brand care exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu cca. 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.