Atacantul Adrian Mutu a primit premiul pentru cel mai bun sportiv al regiunii Florenta, in cadrul ceremoniei "Sarbatoarea sportului". La ceremonie au participat toti jucatorii formatiei Fiorentina, alaturi de directorul sportiv Pantaleo Corvino, dar
Atacantul Adrian Mutu a primit premiul pentru cel mai bun sportiv al regiunii Florenta, in cadrul ceremoniei "Sarbatoarea sportului". La ceremonie au participat toti jucatorii formatiei Fiorentina, alaturi de directorul sportiv Pantaleo Corvino, dar si de antrenorul Cesare Prandelli care, intrebat cum ar caracteriza raportul sau cu Fiorentina, a raspuns: "Este iubire". Mutu a fost aplaudat de cei prezenti pentru raspunsul oferit atunci cand a fost intrebat cum a rezistat la Juventus. "Cum am rezistat la Torino? In cele din urma am castigat un titlu, dar sper ca in viitor sa castig si aici." Pentru aceasta distinctie, venita la cateva zile de la castigarea premiului pentru cel mai bun sportiv in cadrul Galei "Zece pentru Romania", Jurnalul National il declara pe Adrian Mutu "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.