Cel mai bun fotbalist romån din acest an a acordat un interviu cotidianului italian La Repubblica, in care vorbeste de planurile de viitor. „Briliantul” spune ca a hotaråt sa ramåna la Fiorentina, echipa cu care vrea sa
Cel mai bun fotbalist romån din acest an a acordat un interviu cotidianului italian La Repubblica, in care vorbeste de planurile de viitor. „Briliantul” spune ca a hotaråt sa ramåna la Fiorentina, echipa cu care vrea sa joace in Liga Campionilor in sezonul viitor.

„Fata de loturile altor echipe, la noi sunt multi tineri si este imposibil sa dam randament pe trei fronturi. Pentru a fi competitivi este nevoie de intariri. Intariri pentru Liga Campionilor. In vara, conducatorii trebuie sa intervina in aceasta problema. Va zic o data pentru totdeauna: nu mai vorbiti despre viitorul meu, deoarece am decis deja. Am spus ca raman si voi ramane. Daca imi voi schimba aceasta idee, va voi anunta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.