Chiar daca este dorit de Triestina, jucatorul a dezvaluit ca vrea sa se stabileasca in Banie, locul unde si-a cunoscut actuala sotie.





Fostul atacant al Universitatii Craiova, Salih Jaber, este foarte aproape

Chiar daca este dorit de Triestina, jucatorul a dezvaluit ca vrea sa se stabileasca in Banie, locul unde si-a cunoscut actuala sotie.

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Salih Jaber, este foarte aproape de a ajunge in campionatul italian, irakianul avand o oferta de la formatia de pe locul 13 din Serie B (din 22 de echipe), Triestina. Salih sustine ca a fost solicitat de un impresar italian pentru a da probe la gruparea din nordul Peninsulei. "A venit la mine un impresar din Italia, cand jucam la FC Caracal, si mi-a spus ca m-a urmarit de cand evoluam la Universitatea si la Gloria si ca patronul de la Triestina ma vrea la echipa. Am acceptat oferta, iar in ianuarie voi merge la Trieste. Am luat deja viza de Italia, dar o sa plec pentru zece zile in Irak. Sper sa conving la Triestina. Sunt 80 la suta sanse sa raman acolo, si sa joc cat mai mult, insa nu ma gandesc sa ma si stabilesc acolo. Casa mea este la Craiova si aici ma voi intoarce de fiecare data", a afirmat jucatorul de 27 de ani, care este decis sa ramana definitiv in Banie.

"Pentru mine o singura echipa va conta, Universitatea. Va ramane mereu in sufletul meu si voi fi gata sa joc aici oricand mi se va cere, a spus irakianul.

Salih Jaber a asistat la ultimul meci din acest an al Stiintei si s-a bucurat pentru victoria cu Poli Iasi, sustinand ca nu are nimic impotriva echipei, singurele sale probleme fiind cu conducerea gruparii oltene. "Nu voi vorbi niciodata de rau aceasta echipa. Am jucat la Universitatea si m-am simtit bine. Nu am avut treaba cu jucatorii, cu conducerea clubului au fost probleme. Si ele au aparut din cauza impresarului meu, la care, ulterior am renuntat. Dar nici asa nu a fost bine. De fiecare data cand era vorba de salariu si se ajungea la mine, eram taiat de pe lista, fiind invocate fel de fel de amenzi. Si nici in situatia asta nu am facut prea mare scandal. Nu trebuie sa fiu judecat pentru ca sunt musulman sau pentru ramadam, ci pentru ceea ce fac in teren", a afirmat Salih Jaber. Irakianul a facut o comparatie intre Universitatea Craiova si Gloria Buzau, echipa cu care este sub contract. "Eu sunt inca jucatorul Gloriei si am o relatie buna cu cei de acolo. Ca echipa nu o poti compara cu traditia si valoarea Universitatii, dar la nivel de conducere Gloria este cu mult peste Craiova. Cei de acolo sunt cu adevarat profesionisti si s-au comportat de fiecare data corect cu mine. Ultimul exemplu, victoria lor cu Ceahlaul (4-1 - n.r.). Am fost sunat pentru a veni sa incasez o prima, desi nu am avut nici un merit, doar pentru simplul motiv ca fac parte din lot", a dezvaluit Salih, care si-a achizitionat recent si o masina, un BMW seria 3.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.