Sase membri ai lumii interlope din Bacau, acuzati ca ar conduce o retea de proxenetism au fost retinuti marti noaptea, dupa ce procurorii au audiat zeci de persoane. Anchetatorii sustin ca aceasta grupare era una din cele mai violente care actiona in
Sase membri ai lumii interlope din Bacau, acuzati ca ar conduce o retea de proxenetism au fost retinuti marti noaptea, dupa ce procurorii au audiat zeci de persoane. Anchetatorii sustin ca aceasta grupare era una din cele mai violente care actiona in zona Moldovei. Cei sase vor fi prezentati instantei, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Acestia sunt acuzati de trafic de minori, trafic de persoane, constituirea unui grup infractional organizat si proxenetism si risca pana la 20 de ani de inchisoare. Anchetatorii sustin ca gruparea racola tinere din toata tara, care erau apoi obligate sa se prostitueze in Bacau si alte orase din Moldova. Anchetatorii au efectuat simultan cinci perchezitii domiciliare la membrii gruparii. In urma cercetarilor s-a stabilit ca majoritatea tinerelor racolate erau minore. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.