AMENDA. Compania RCS&RDS ar putea fi amendata cu pana la 11 milioane de euro de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei  (ANRCTI), pe motivul neres­pec­tarii tarifu
AMENDA. Compania RCS&RDS ar putea fi amendata cu pana la 11 milioane de euro de catre Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei  (ANRCTI), pe motivul neres­pec­tarii tarifului de interconectare reglementat in domeniul telefoniei. Amenda reprezinta 5%  din cifra de afaceri a companiei care a mai fost sancti­o­na­ta  contraventional in septembrie,  cu 100.000 de lei. (M.M.)   LOCUINTE. Chiriasii eva­cuati din imobile nationalizate, obligati sa isi paraseasca locuintele, vor fi cazati in locuinte sociale, respectiv 128 de apartamente din blocurile gemene aflate in Piata Natiunilor Unite, conform unei Ordonante de Urgenta aprobate de Guvern. Cele doua blocuri au fost finalizate de Compania Nationala de Investitii si vor fi predate Primariei Capitalei in primul trimestru al anului 2008. Valoarea investitiei se ridica la 36.100.000 lei. (E.S.)   PRIME. Bugetarii vor primi in 2008, esalonat, primele de concediu corespunzatoare anilor 2001-2006, interval in care acordarea acestora a fost suspendata, conform unei ordonante de urgenta aprobate de Executiv. In martie se va efectua plata primelor corespunzatoare anilor 2001-2002, in iunie - primele pentru 2003-2004, iar in octombrie - primele de concediu pentru anii 2005-2006. Cheltuielile totale se ridica la aproximativ 760 de milioane de lei.   EXPROPRIERI. Fondurile pentru exproprierea terenurilor situate pe amplasamentul lu­cra­ri­lor de extindere la patru benzi  a centurii de nord a Capitalei au fost majorate cu 4,7 milioane de lei (1,3 milioane de euro), ajungand la 11,3 milioane de lei (3,2 milioane de euro), urmare  a suplimentarii listei proprieta­rilor. Astfel, supra­fa­ta totala a terenului expropriat a fost  suplimentata cu 12.516 metri patrati. (E.S.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.