Grupul vocal "Stelutele Europei", aflat sub egida Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, ne-a adus, ieri, in redactie, veselia Sarbatorilor de iarna prin colinde traditionale.

Coordonati de profesorul Felicia Herkeser, micutii interpreti au dat dovada de talent si pregatire temeinica in domeniul muzicii. "Activitatea grupului a inceput la data de 1 octombrie. Obiectivul principal este stabilirea unui repertoriu international, la standarde de performanta.

Grupul este alcatuit din 20 de copii, care sunt alesi din sute de concurenti din diferite colturi ale tarii. Criteriul de selectare nu se face neaparat in functie de pregatirea profesionala. Avem nevoie de copii care sa se dedice acestei activitati, sa fie naturali si sa-si puna in valoare talentul. Mai ales ca au la dispozitie toate mijloacele dezvoltarii armonioase", a declarat Felicia Herkeser.

Mai mult, coordonatoarea grupului vocal marturiseste ca incepand din 3 noiembrie, solistii cu varste cuprinse intre 5 si 15 ani, au sustinut o serie de concerte imporante, unul dintre ele desfasurat la Palatul Copiilor.