Priviti, dle presedinte: in vreme ce Dumneavoastra va dadeati de ceasul mortii cu referendumul pentru uninominale, puneati la cale cea mai frumoasa unire politica, printr-o absorbtie mai greu digerabila decat un sorici prost curatat, intre PD si PLD,
Priviti, dle presedinte: in vreme ce Dumneavoastra va dadeati de ceasul mortii cu referendumul pentru uninominale, puneati la cale cea mai frumoasa unire politica, printr-o absorbtie mai greu digerabila decat un sorici prost curatat, intre PD si PLD, reuseati sa provocati demisia ministrului Justitiei pentru a veni in locul lui o alta calamitate liberala, va bateati cu toti mahmurii din Parlament, iata ce faceau numitii Mircea Dinescu si Dinu Patriciu: produceau in masa si-n bataie de joc la adresa Dumneavoastra si a maselor largi populare "Vinul oligarhului"(!!!), in doua sortimente: alb si rosu (aluzie clara la culorile clubului Dinamo). Mai mult, instaurand un nou cult al personalitatii, numitii si-au trecut pe etichete chipurile inraite, pline de resentimente, ca sa stie toti betivii al cui vin il beau. Ceea ce n-au izbutit decat partial partidele istorice, izbutesc acum M.D. si D.P.: resuscitarea monstruoasei coalitii dintre burghezimea petrolifera si mosierimea latifundiara. Si cum o nenorocire nu vine niciodata singura, se zvoneste prin targ ca numitii vor sa refaca si defuncta Alianta D.A. sub titulatura "Dinescu & Altii".
Opriti vinul, dle presedinte, pentru ca, daca da Dumnezeu si Jose Manuel Durao Barroso sa patrunda in UE, am beulit-o!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.