Nu mai putin de 2.000.000 de euro pot castiga in aceasta iarna cei mai importanti impresari autohtoni. Fratii Becali, Ana Maria Prodan si Dumitru Tudor se lupta pentru a-si taia partea leului din vanzarea celor mai buni fotbalisti din Liga 1. Printr
Nu mai putin de 2.000.000 de euro pot castiga in aceasta iarna cei mai importanti impresari autohtoni. Fratii Becali, Ana Maria Prodan si Dumitru Tudor se lupta pentru a-si taia partea leului din vanzarea celor mai buni fotbalisti din Liga 1. Printre jucatorii vizati de cluburi din strainatate se afla Dica, Goian, Zapata (Steaua), Lobont, Stefan Radu, Niculescu, Pulhac, Danciulescu (Dinamo), Coman, Maldarasanu, Marius Constantin si Burdujan (Rapid). La un calcul scurt acestia valoreaza peste 20.000.000 de euro, comisioanele incasate din vanzare putand ajunge la aproximativ 2.000.000 de euro. Din dorinta de a acapara piata, intre agentii de jucatori apar si conflicte. Stelistului Nicolae Dica este sub contract cu Ana Maria Prodan, dar are mai multe oferte venite prin Dumitru “Ciorba” si Victor Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.