Surse judiciare din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au precizat, pentru “Gardianul”, ca fiul fostului deputat PD de Brasov Vasile Bran a fost audiat de anchetatori in cazul disparitiei misterioase a fiicei adjunctului s
Surse judiciare din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane au precizat, pentru “Gardianul”, ca fiul fostului deputat PD de Brasov Vasile Bran a fost audiat de anchetatori in cazul disparitiei misterioase a fiicei adjunctului sefului Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, Gabriel Motruna. Alexandru Radu Bran, in varsta de 19 ani, face parte din cercul de apropiati ai Madalinei Ortansa Motruna si a dat o declaratie in acest sens. De asemenea, spun sursele citate, au fost audiate alte cateva persoane care apartin aceluiasi cerc de prieteni, printre care si un anume Gabriel Perdeica, fostul prieten al Madalinei, elev la Liceul Auto din Brasov.

Politistii brasoveni incearca sa refaca pas cu pas filmul evenimentelor premergatoare disparitiei tinerei Madalina Ortansa Motruna, poreclita “Mada”, in varsta de 17 ani. Potrivit anchetatorilor, “la 30 august 2007, in jurul orelor 21.00, a plecat in mod voluntar, dupa ce a luat din casa suma de 103.600 RON si nu a mai reveni la domiciliu. A tinut legatura cu familia prin SMS-uri pana la data de 1 octombrie 2007. Din continutul m esajelor, reiesea ca intentiona sa vina acasa”.

Banii de pe teren
Potrivit declaratiilor facute de colegii de clasa, coroborate cu informatiile furnizate de surse din randul anchetatorilor, Madalina a fost vazuta ultima data in seara zilei de 30 august, stiindu-se ca seara urma sa participe la ziua onomastica a unui prieten la un local din statiunea Poiana Brasov. Parintii au declarat politistilor ca au vazut-o pe fiica lor, pentru ultima data, in jurul orei 21.00, cand a plecat de bunavoie, cel mai probabil luand cu ea si suma de peste un miliard de lei vechi din locuinta. Banii provin de la vanzarea, in vara acestui an, de catre familia Motruna a unui teren situat in judetul Valcea, teren ce a apartinut parintilor lui Gabriel Motruna, tatal fetei disparute. Acesta a facut aceste precizari pentru ziarul “Gardianul”, tocmai pentru a elimina orice suspiciuni cu privire la faptul ca nici suprafata de teren, nici suma de aproximativ 30.000 de euro rezultata din vanzarea pamantului nu se regasesc in declaratia de avere postata pe site-ul ISU Brasov.



Medie generala
La mai bine de trei luni de la disparitia tinerei Madalina, se contureaza mai multe ipoteze ale acestei misterioase intamplari. Colegii fetei au precizat, in urma cu doua zile, ca Madalina nu era tipul de adolescenta care sa plece de acasa. Avea tot ceea ce-i trebuie unui tanar de varsta ei, parintii ocupandu-se indeaproape de ea. Tocmai de aceea, chiar si dna Carmen Dan, diriginta clasei in care invata Madalina, la Liceul Economic “Barseanu”, sustine ca nu-si poate explica aceasta disparitie. “Gardianul” a avut acces la catalogul clasei respective. Am fotografiat pagina in care apare numele Madalinei Motruna. Media generala la sfarsitul clasei a IX-a a fost 9,07. La Religie, a avut media 9,5, la Sport a fost scutita medical, la Tehnologii Asistate de Calculator 9,5, la Purtare 10, la Limba si Literatura Romana 8, la Limba Engleza 9, la Limba Franceza 8,5 si la Matematica 7,5.

Schimbarea anturajului
Pana aici, nimic neobisnuit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.