VANT LA PUPA
TVRMEDIA organizeaza astazi la Magazinul "Diverta" din Romania Plazza o intalnire a publicului cu interpretii principali din legendarul serial "Toate panzele sus!". Filmul, remasterizat digital pe suport DVD, beneficiaza de optimi
VANT LA PUPA
TVRMEDIA organizeaza astazi la Magazinul "Diverta" din Romania Plazza o intalnire a publicului cu interpretii principali din legendarul serial "Toate panzele sus!". Filmul, remasterizat digital pe suport DVD, beneficiaza de optimizarea sunetului si a imaginii, care a fost prelucrata in laboratoarele Kodak-Romania. Rezultatul: o imagine de calitate remarcabila pentru un film realizat cu trei decenii in urma. Si-au anuntat prezenta actorii Sebastian Papaiani (Ieremia), Julieta Szoni Ghighea (Adnana), George Paul Avram (Haralamb), Cristian Sofron (Mihu) si regizorul filmului, Mircea Muresan. Cei care au dat viata personajelor echipajului "Speranta" vor acorda autografe astazi, incepand cu ora 17:30.  Iata ce declara George Paul Avram: "Filmul a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea profesionala si nu numai. Efectiv, o sarbatoare care a durat neintrerupt doi ani. Cu Bica Papaiani am devenit frati, impartind toate emotiile, greutatile «meseriei de matelot» si bucuriile... Ce distributie extraordionara! Spun asta pentru ca, dupa mine, toti interpretii se plaseaza pe acelasi loc de onoare, alaturi de echipa tehnica, sub bagheta regizorului Mircea Muresan. Eram o familie adevarata, frumoasa si unita. Sper ca filmul nostru sa-i incante pe adolescentii de azi ca si pe cei din anii a€™70-a€™80. Le doresc vant la pupa, pe nava Sperantei a vietii!".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.