Incepand de azi, hotelul de gheata de la Balea Lac va fi deschis publicului larg. Maine, de partea cealalta a Fagarasului, in apropiere de Cabana Capra, are loc inaugurarea proiectului "Iarna cu Vlad Tepes".


Ultimul week-end inaintea Craciunului este plin de eveniment. Balea Lac, locul care nici nu-ti da voie sa te gandesti la altceva decat la iarna, da tonul distractiei.


NORD. Incepand de astazi, hotelul de gheata construit la 2.034 metri altitudine va fi deschis pentru vizitare. Intre orele 9:00 si 17:00 oaspetii hotelului pot servi un cocteil folosind pahare de gheata. Pretul de intrare este de 8 ron. Dupa lasarea intunericului, Ice Hotel functioneaza ca restaurant. Pentru 229 ron, gazdele va ofera un meniu ce contine sapte feluri de mancare. Pana la miezul noptii, locatia se transforma in club, atmosfera fiind intretinuta de DJ celebri. Pretul unei nopti de cazare in hotelul de gheata este de 89 ron pentru o persoana.


SUD. Dincolo de creasta Fagarasilor, pe fata sudica, se desfasoara maine un eveniment asemanator. Montan Club Delta si Cabana Capra inaugureaza prima fortareata de zapada si gheata din Europa. Atmosfera va fi una deosebita, cu strajeri, muzica medievala, vin si tuica fiarta, carne la protap. Seara se va incheia cu un foc de artificii. Relu Nica, initiatorul proiectului, a facut o copie rece a Cetatii Poenari din apropierea Barajului Vidraru. Constructia are o treime din volumul originalului.


Snowpark la Sinaia