Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a tinut ieri o conferinta de presa din genul celor cu care ne-a obisnuit in ultimul timp, in care s-a referit la disponibilizarile din lotul Stelei, la achizitiile ce urmeaza a fi facute in aceasta iarna, precu
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a tinut ieri o conferinta de presa din genul celor cu care ne-a obisnuit in ultimul timp, in care s-a referit la disponibilizarile din lotul Stelei, la achizitiile ce urmeaza a fi facute in aceasta iarna, precum si la planurile pentru anul viitor. Pentru ca tot era presa de fata, Gigi nu s-a abtinut sa mai atace niste arbitri, sa faca previziuni in privinta ierarhiei de la finalul sezonului si sa ne mai tina la curent cu noile sale indeletniciri.
Continuand mai vechile sale declaratii, Becali a spus ca Adrian Neaga, Dorel Zaharia, Valentin Badoi, Vasilica Cristocea, Marius Croitoru si Victoras Iacob fac parte din cei opt jucatori de care clubul bucurestean se va desparti in aceasta iarna. "Nu ca-l dau afara pe Neaga, dar el face parte din cei opt care au speriat Vestul. Trebuie sa plece. Unde va pleca, vom vedea. Zaharia am auzit ca s-a inteles cu FC Vaslui, iar pe Badoi il dam la Timisoara pentru cele 30 de procente pe care le aveau dintr-un eventual transfer a lui Emeghara. In rest stiti si voi lista, nu trebuie sa va mai spun eu: Cristocea, Croitoru, Iacob...", a spus Becali. In privinta achizitiilor, Gigi l-a amintit pe mijlocasul argentinian Jesus Alberto Datolo de la Boca Juniors, in varsta de 23 de ani. "Giovanni mi l-a propus. S-au studiat casetele si o sa intram in tratative. Vor veni 4-5 jucatori de certa valoare, de clasa, toti din strainatate, brazilieni, argentinieni. E un jucator bun la Timisoara, Artavazd Karamian, dar are salariul prea mare si nu imi convine sa dau mai mult de 300.000, ca se dezechilibreaza vestiarul. De Camus sunt putin dezamagit, iar pe Thererau am vrut sa-l iau imprumut, dar nu e ce vreau. Am un alt atacant in vizor. Nu e vedeta, nu e mare nume, dar e de mare valoare. Nu pot sa va spun despre cine e vorba", a afirmat oficialul stelist. Intrebat ce sanse sunt ca argentinianul Jesus Alberto Datolo sa fie achizitionat de FC Steaua, impresarul Victor Becali a raspuns ca poate oferi mai multe delalii, precum nici in privinta sumei pe care Boca Juniors o solicita.
"Eu vad casetele, eu fac selectia"
Becali a mai spus ca urmareste personal casetele cu evolutiile jucatorilor propusi de Lacatus, Adi Ilie si Argaseala in perspectiva unui transfer in Ghencea si ca el va hotari pe cine va aduce. "Eu voi face ultima selectie. Ar mai fi vorba de Armenteros ca inlocuitor pentru Dica. Si Bogdan Stancu de la Urziceni, care e un jucator valoros, intra in planurile noastre, insa numai din vara. Sa vedem ce zice si Giovanni". De asemenea, finantatorul Stelei a tinut sa-si spuna opinia si in privinta felului in care va arata clasamentul la finalul campionatului: "Steaua pe locul unu, Rapid pe doi si CFR Cluj pe trei. De Dinamo nu vreau sa vorbesc, sa nu se spuna apoi ca sunt rautacios. In privinta rezultatelor din acest an, Gigi Becali a afirmat ca este supermultumit. "Am fost in Liga Campionilor, am stat la masa bogatilor, plus ca sunt pe locul doi in campionat, asa ca sunt supermultumit. Imi doresc ca 2008 sa fie macar pe jumatate cum a fost anul asta de norocos. Ce a facut Steaua nu va mai face nimeni. Echipa nationala de zece ani se chinuia sa ajunga la un turneu final, iar pentru o echipa de club asta inseamna Liga Campionilor. Noi am fost de doua ori la rand si o sa ne calificam si a treia oara, o sa vedeti", a spus el.
"Szekely, pardon, Miklos e un mare nenorocit"
In fine, Gigi s-a mai aratat indignat de brigada care va oficia la meciul Ceahlaul - Rapid, restanta din etapa a IX-a. "Mie-mi convine, dar nu e normal. Sa pui sa arbitreze trei unguri o echipa ca Rapid, care este in coasta CFR-ului, nu e normal. Va dati seama, pentru mine ar fi extraordinar sa o fure pe Rapid, ca sa ii bata Ceahlaul, dar dreptatea e dreptate. Mai ales ca tusierul ala, Szekely parca... A, da, Miklos Nagy, e un mare nenorocit, cel mai mare nenorocit. O sa vedeti ce se va intampla, o sa ridice steagul ca e fault, face si pe centralul, semnalizeaza aiurea. Mi-ar conveni, dar trebuie sa spun care e dreptatea. Daca in Tara Romaneasca punem trei arbitri unguri sa arbitreze pe Rapid cu Ceahlaul, cand Rapid e la concurenta cu CFR, asta nu e normal", a incheiat Becali. (C. DINU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.