Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul imbina deopotriva elementele traditionale cu moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene. Luminile sunt create de Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui Robb
Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul imbina deopotriva elementele traditionale cu moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene. Luminile sunt create de Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui Robbie Williams.
Povestea incepe in India, in deserturile Rajasthan, la templul Shiva. Dinastia familiei Merchant este responsabila cu mentinerea traditiei antice a dansului Kathak, dansul zeilor. Shantilal Merchant este ultimul guru al dinastiei, iar aceasta traditie este pe cale de disparitie... "Bollywood - The Show" a fost pus in scena, pentru prima data, la Bombay. Scenariul show-ului este inspirat din viata reala a familiei Merchant, una dintre cele mai renumite dinastii din lumea cinematografiei indiene. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.