Eeei, copiii mosului, nu-i asa ca nimic nu se aseamana cu Sarbatorile de iarna? Zapada, turturi, gheata, sanius, zurgalai, beteala, globulete, ha, ha. Exista, desigur, si unele aspecte mai putin placute. Colindatorii, de exemplu. Nu mi-a fost dat sa
Eeei, copiii mosului, nu-i asa ca nimic nu se aseamana cu Sarbatorile de iarna? Zapada, turturi, gheata, sanius, zurgalai, beteala, globulete, ha, ha. Exista, desigur, si unele aspecte mai putin placute. Colindatorii, de exemplu. Nu mi-a fost dat sa vad nesimtiti mai mari. Pai sa-ti vina la usa si sa-ti ceara de la obraz "ne dati ori nu ne dati?" Urat obicei! Chestie de caracter... E adevarat ca-mi place sa-i vad si sa-i ascult, dar la televizor, cum e civilizat. Stiu ca unii dintre voi ganditi la fel, ca-l vad pe-al lu' Buga ca s-a imbufnat si se uita chiondaras la mine. Ce vrei, ma? Semeni cu tac-tu, ca si ala mi s-a milogit de o marire de contract, de era cat p'aci sa-i dau din banii mei. M-ai lasati dracului pretentiile, ca numai sa cereti sunteti buni, ca asa v-au educat parintii vostri. Ia zi, ma, tu asta al lu' Maftei, ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? Activist, ai? Unde ai auzit tu cuvantul asta? Acasa, nu-i asa? Comane, vezi ca de-acum incolo tu esti "capitan" in locul lui Vasile, ca sa nu zici ca nu-ti dau prima de Craciun. E, si ca sa nu ziceti ca sunt scartan, uite ca o sa va dau si niste cadouri. Nu-i asa ca voua va plac cozonacii cu arpacas si umpluti cu maioneza de pufuleti? A fost bataie la mine la cofetarie cand i-am pus in vanzare. Trei vanzatoare am in spital. Nu va uitati ca sunt cam tari, ca asa e mai sanatos si oricum puteti sa-i muiati putin intr-un castron cu lapte, sa presarati putin zahar si sa completati si cu cateva stafide. Cred ca mai am eu pe la pravalie si nu le dau deloc scump. Accept si bonuri de masa. Asaaa, acum ca am rezolvat si problema asta ia sa va aud cat de frumos stiti ca cantati frumoasele noastre colinde traditionale. Hai dati-va silinta sa iasa misto ca o sa scot un DVD cu voi, pe care o sa-l pun in vanzare pentru suporteri pana in Revelion. Voua, ca sunteti baieti simpatici, o sa va fac o reducere de 6,43 la suta. Hai noroc si la multi ani! Urati, baaa!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.