Pretul de pornire la licitatia cu strigare pentru pachetul de 53% din actiunile Antibiotice Iasi va fi de 136 de milioane de euro. Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatatii pentru Valorificarea Activelor Statului, a precizat ca nu se vo


Pretul de pornire la licitatia cu strigare pentru pachetul de 53% din actiunile Antibiotice Iasi va fi de 136 de milioane de euro. Teodor Atanasiu, presedintele Autoritatatii pentru Valorificarea Activelor Statului, a precizat ca nu se vor impune clauze sociale viitorului actionar. El a mai spus ca licitatia cu strigare elimina suspiciunile legate de vreun presupus ajutor de stat si asigura obtinerea celui mai bun pret. Atanasiu a mai adaugat ca a fost respinsa cererea sindicatelor privind preluarea a 10% din titlurile Antibiotice, pentru ca o astfel de tranzactie ar fi incalcat regulile europene, iar pretul propus era de 20 de ori mai mic.
Anuntul va fi publicat in presa nationala si internationala la data de 24 decembrie, iar dosarele vor putea fi achizitionate din 14 ianuarie 2008. Ofertele vor putea fi depuse pana la data de 17 martie. In perioada 2006- 2007, 56 de companii au transmis AVAS scrisori de intentie neangajante pentru preluarea companiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.