Invitata sa incalzeasca atmosfera si sa descreteasca fruntile oamenilor de afaceri reuniti la o petrecere ce a avut loc la Palatul Parlamentului, Anda Adam a cam dat-o in bara cu programul ei artistic. Nu numai ca lumea prezenta la petrecere nu s-a
Invitata sa incalzeasca atmosfera si sa descreteasca fruntile oamenilor de afaceri reuniti la o petrecere ce a avut loc la Palatul Parlamentului, Anda Adam a cam dat-o in bara cu programul ei artistic. Nu numai ca lumea prezenta la petrecere nu s-a ridicat la dans, ci artista a fost luata peste picior de cei care o acuzau ca mai mult da din fund decat sa cante.

Cantareata a starnit hohote de ras in randul oamenilor de afaceri veniti din toata tara pentru a primi premii de excelenta in afaceri. Anda a fost acompaniata pe scena de doua dansatoare imbracate in niste costume dintr-un material mulat pe corp, care le lasau la vedere toate formele. Afaceristii imbracati la patru ace si-au dat coate la aparitia Andei, zambind ironic ori de cate ori bruneta le cerea sa cante cu ea.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.