Alarma in Africa de Sud. Autoritatile din Eastern Cape au amenintat ca vor efectua controale politienesti din usa in usa pentru a-i determina pe 23 de pacienti bolnavi de tuberculoza netratabila medical sa se intoarca la spital, dupa ce acestia au "e

Alarma in Africa de Sud. Autoritatile din Eastern Cape au amenintat ca vor efectua controale politienesti din usa in usa pentru a-i determina pe 23 de pacienti bolnavi de tuberculoza netratabila medical sa se intoarca la spital, dupa ce acestia au "evadat" saptamana trecuta pentru a-si petrece Craciunul impreuna cu familiile, relateaza rbr.ru.

DE CAPUL LOR. 49 de pacienti au fugit saptamana trecuta din spitalul Jose Pearson de langa orasul de coasta Port Elizabeth, de miercuri si pana vineri. 26 s-au intors de bunavoie la spital, afirmand ca au vrut sa-si petreaca Craciunul cu familia. Siyanda Manana, purtatorul de cuvant al departamentului de sanatate din Eastern Cape, a declarat miercuri ca la fiecare dintre domiciliile pacientilor vor fi aduse joi ordine judecatoresti: "Daca nu se intorc imediat, oficialii departamentului vor fi insotiti de membri ai politiei sud-africane intr-o cautare din usa in usa!.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.