Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Teatrul Masca organizeaza vineri si sambata, ora  20.00, un spectacol  de jazz, muzica gospel si arii din operete celebre sub genericul  „Poveste de Craciun”. Evenimentul are loc de trei ani
Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Teatrul Masca organizeaza vineri si sambata, ora 20.00, un spectacol de jazz, muzica gospel si arii din operete celebre sub genericul „Poveste de Craciun”. Evenimentul are loc de trei ani in preajma Sarbatorii Nasterii Domnului.
Anul acesta atmosfera spectacolului va fi intretinuta de Cristian Iacob, Mircea Tiberian, Maria Raducanu si invitatii lor. Directorul Teatrului Masca, Mihai Malaimare, este de parere ca „dupa ce in toamna acestui an ne-am deschis portile cu un festival destinat intregii familii, de Craciun ne-am indreptat atentia mai mult catre tineri si vom organiza special pentru acestia un concert inedit in Romania.” La realizarea acestui concert isi mai dau concursul Ioana Firizan si Vasile Şerban, studenti ai Universitatii Nationale de Muzica, acompaniati la pian de Lidia Butnaru, The Jazz Company Monica Ciuta, Cristian Avram, Irina Sarbu, Raluca Stoica, Alexandru Unguru, Filip Risstovski, Sanziana Tarata, Pedro Negrescu (contrabass) si Liviu Butoi (saxofon, flaut).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.