Doina Matei, romanca acuzata ca i-ar fi provocat moartea unei italience, a fost condamnata, ieri, la 16 ani de inchisoare de un tribunal din Roma. Matei i-a infipt o umbrela in ochi Vanessei Russo, in varsta de 22 de ani, dupa o cearta cu aceasta in
Doina Matei, romanca acuzata ca i-ar fi provocat moartea unei italience, a fost condamnata, ieri, la 16 ani de inchisoare de un tribunal din Roma. Matei i-a infipt o umbrela in ochi Vanessei Russo, in varsta de 22 de ani, dupa o cearta cu aceasta in statia Termini a metroului din capitala italiana. Dupa incident, atat agresoarea, cat si prietena ei care o insotea, Caterina I., in varsta de 17 ani, au fugit. Initial, minora a fost cercetata de procuratura pentru minori pentru complicitate morala si apoi pentru favorizare. Cele doua au fost arestate la cateva zile dupa moartea Vanessei Russo. Matei fusese inculpata, initial, pentru omucidere voluntara pentru care procurorul Sergio Colaiocco ceruse 20 de ani de detentie. Judecatorul Donatella Pavone, de la Tribunalul din Roma, a stabilit, insa, ca este vorba de omor prin imprudenta, fixand condamnarea la 16 ani de inchisoare. „Ma asteptam la mai mult, dar s-a facut dreptate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.