Premierul Tariceanu a declarat marti ca Politia Rutiera trebuie sa isi faca treaba in ceea ce priveste accidentul in care a fost implicat ministrul transporturilor, Ludovic Orban, fara a comenta incidentul. "Politia Rutiera sa isi faca treaba in aces
Premierul Tariceanu a declarat marti ca Politia Rutiera trebuie sa isi faca treaba in ceea ce priveste accidentul in care a fost implicat ministrul transporturilor, Ludovic Orban, fara a comenta incidentul. "Politia Rutiera sa isi faca treaba in acest caz!", a declarat Tariceanu, raspunzand intrebarilor adresate de ziaristi. POLEMICI.  Ministrului transporturilor, Ludovic Orban, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de zile dupa ce s-a prezentat, luni seara, in jurul orei 19:30, la sediul Brigazii Politiei Rutiere a Capitalei pentru a declara un accident in care fusese implicat duminica in jurul pranzului. Lui Orban i-a fost suspendat permisul pentru ca a raportat accidentul luni seara, la mai mult de 24 de ore de la producerea lui, si a primit si o amenda de 195 de lei. La ora 22:00 s-a prezentat la politia rutiera si soferul Matizului, caruia i s-a suspendat permisul de conducere din acelasi motiv. Potrivit oficialilor Politiei Capitalei, luni seara nu erau inregistrate niciun fel de date legate de existenta unei victime. Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a spus marti ca nu a anuntat la timp accidentul in care a fost implicat deoarece a avut o problema familiala, a coordonat duminica seara actiunile de deszapezire, iar luni a facut analize medicale. Orban a negat duminica implicarea sa in vreun accident, atunci cand a fost contactat de Cotidianul, ziarul care a dezvaluit incidentul. Ministrul de interne, Cristian David, a declarat, tot marti, ca nu are ce sa discute cu colegul sau de cabinet si de partid despre accidentul in care a fost implicat. "Nu am de ce sa discut eu cu domnul Orban despre acest accident, este o problema care intra in competenta Politiei Rutiere", a declarat ministrul de interne. David a spus ca prezenta Politiei la locul accidentului in care a fost implicat ministrul transporturilor nu era necesara intrucat a fost doar o "tamponare usoara".    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.