Stela Popescu si Marian Ralea, cei doi Sagetatori din distributia comediei romantice "Razboiul sexelor", nu obisnuiesc sa-si  serbeze zilele de nastere.
Nascuta in preajma Craciunului, pe 21 decembrie, Stela Popescu nu face petrecere cu ac
Stela Popescu si Marian Ralea, cei doi Sagetatori din distributia comediei romantice "Razboiul sexelor", nu obisnuiesc sa-si serbeze zilele de nastere.
Nascuta in preajma Craciunului, pe 21 decembrie, Stela Popescu nu face petrecere cu aceasta ocazie, ci amana totul pentru Craciun si Revelion cand organizeaza adevarate banchete la care isi invita toti prietenii si pentru care gateste mancaruri speciale. "Nu imi sarbatoresc ziua si pentru ca asa am fost invatata din copilarie. Eu cu mama ne-am refugiat din Basarabia in timpul razboiului si in vremurile acelea foarte grele nu statea nimeni sa imi faca mie petreceri.
Eventual imi cumpara ceva de care aveam neaparata nevoie, de incaltat sau de imbracat si era cadou de ziua mea. Plus ca este foarte aproape de Craciun si toata lumea este prinsa cu pregatirile pentru aceasta sarbatoare foarte importanta", marturiseste actrita. Nici Marian Ralea nu organizeaza vreo petrecere de ziua lui. Anul acesta, el va sarbatori pe scena, jucand in spectacolul "Triumful dragostei" la Teatrul Bulandra, pe 20 decembrie. Actorul, un Sagetator cu ascendent in Sagetator, considera ca dintre caracteristicile zodiei i se potrivesc cel mai mult munca si tenacitatea de a ajunge la tinta. "Daca ar fi dupa mine, mi-ar face placere sa ii sun pe toti cei nascuti pe 20 decembrie sa le spun
'La multi ani!>>. Daca as fi Magician, as face-o chiar eu, dar cum nu sunt, o sa le transmit prin intermediul vostru: ''Dragii mei aniversati, sa va dea Dumnezeu sanatate, sa va atingeti mereu tintele, sa va impliniti visurile si sarbatori fericite, iar zapada sa se aseze peste toate necazurile voastre", spune Marian Ralea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.