Ornitologii din orasul Melitopol din Crimeea, Ucraina, au confirmat existenta virusului gripei aviare de tip H5N1 in teste prelevate inca din luna octombrie de la pasari migratoare. „Peste 4.000 de teste au fost prelevate in octombrie de ornit
Ornitologii din orasul Melitopol din Crimeea, Ucraina, au confirmat existenta virusului gripei aviare de tip H5N1 in teste prelevate inca din luna octombrie de la pasari migratoare. „Peste 4.000 de teste au fost prelevate in octombrie de ornitologi, pe lacul Sivas, de la pasarile vii care migrau spre Europa, iar laboratoarele din Marea Britanie au confirmat prezenta in aceste teste a virusului gripei aviare. Aceste pasari au generat cazurile de gripa aviara din Romania, Polonia si Germania“, a declarat expertul pe biodiversitate al Societatii ucrainene pentru protectia pasarilor Aleksandr Grincenko, citat de NewsIn.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.