Producatorul de confectii Siretul va vinde trei cladiri si terenul aferent constructiilor, situate in Pascani, judetul Iasi, pentru circa doua milioane de euro, ca urmare a restrangerii activitatii de productie, a declarat directorul general al firme
Producatorul de confectii Siretul va vinde trei cladiri si terenul aferent constructiilor, situate in Pascani, judetul Iasi, pentru circa doua milioane de euro, ca urmare a restrangerii activitatii de productie, a declarat directorul general al firmei, Gabriela Iftode, citat de Mediafax.
"Actionarii au decis sa vanda mai multe active neutilizate din patrimoniul societatii, respectiv trei cladiri si terenul pe care sunt construite. In urma reevaluarii s-a constatat ca valoarea acestora este de circa doua milioane de euro si dorim sa le vindem in bloc", a afirmat Iftode. Terenul are o suprafata de peste 9.700 de metri patrati.
Producatorul de confectii a programat pentru anul viitor investitii de 1,55 milioane de euro, una dintre destinatiile fondurilor vizand lansarea de noi produse.
Pentru 2007, investitiile totalizand circa un milion de euro au urmarit in principal modernizarea liniilor de confectii.
"Am inceput sa facem mai multe investitii, iar pentru anul urmator vrem sa reabilitam sistemul energetic, infrastructura si sa facem modificari pentru imbunatatirea conditiilor de munca", a adaugat Iftode.
Siretul a incheiat primele noua luni cu pierderi de 914.000 de lei, fata de cele de 101.000 de lei inregistrate in perioada similara a anului trecut. Veniturile au scazut cu 25,2%, de la 16,77 milioane de lei la 12,53 milioane de lei, in timp ce cheltuielile s-au redus cu 20%, de la 16,84 milioane de lei la 13,45 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.