Guvernul a aprobat cuantumul platilor directe unice pe suprafata, al platilor nationale directe complementare, al platilor pentru culturi energetice si al platilor separate pentru zahar, care se acorda in agricultura, in sectorul vegetal. In ceea ce
Guvernul a aprobat cuantumul platilor directe unice pe suprafata, al platilor nationale directe complementare, al platilor pentru culturi energetice si al platilor separate pentru zahar, care se acorda in agricultura, in sectorul vegetal. In ceea ce priveste terenul arabil, cuantumul platii unice pe suprafata este de 50,55 euro/ha, iar cel al platii nationale complementare decuplate de productie este de 47,00 euro/ha. Plata separata pentru zahar este de 77,20 euro/ha, pentru suprafetele contractate cu fabricile producatoare de zahar. Sumele acordate pentru plantele energetice, in cadrul schemei de plati nationale complementare, cuplate de productie, sunt: 41,71 euro/tona la inul pentru fibra, 41,71 euro/tona la canepa pentru fibra, 2 euro/kg la tutun si 120 euro/tona la hamei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.