Pe National TV, de la ora 20.00, urmariti meciul de fotbal dintre Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti. Filmul de actiune „Metro“ incepe, pe Kanal D, de la ora 20.30. Scott Roper (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti p
Pe National TV, de la ora 20.00, urmariti meciul de fotbal dintre Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid Bucuresti. Filmul de actiune „Metro“ incepe, pe Kanal D, de la ora 20.30. Scott Roper (Eddie Murphy) este unul dintre cei mai extravaganti politisti ai departamentului din San Francisco, dar totodata specialistul numarul unu in negocieri de ostatici. Desi uneori isi exaspereaza sefii si colegii, principala sa arma este invaluirea verbala: cu tiradele lui ii nauceste pe agresori. De la ora 20.35, pe TVR 2, incepe documentarul „O minte geniala“. Daniel Tammet pare un tanar londonez obisnuit, in varsta de 28 de ani. In realitate, el este posesorul unei minti extraordinare: face calcule matematice extrem de complicate, e in stare sa invete perfect o limba straina in doar cateva zile si are o memorie uluitoare. De la ora 22.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.