Ministerul Educatiei a hotarat modul de plata a personalului didactic implicat in organizarea si desfasurarea tezelor cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a, in anul scolar 2007-2008. Astfel, cadrele didactice care fac parte din comisiile d
Ministerul Educatiei a hotarat modul de plata a personalului didactic implicat in organizarea si desfasurarea tezelor cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a, in anul scolar 2007-2008. Astfel, cadrele didactice care fac parte din comisiile din unitatile de invatamant cu cel putin 3 clase pentru un an de studiu sunt remunerate dupa cum urmeaza: pre­sedinte - 150 lei, membri - 80 lei/persoana si asistenti - 40 lei/persoana. In unitatile de invatamant cu 1-2 clase/an de studiu, comisia va fi constituita dintr-un prese­dinte, un membru si asistenti si va fi platita dupa cum urmeaza: prese­dinte - 125 lei, membru - 60 lei si asistenti - 40 lei/persoana. Prese­dintii comisiilor din centrele de evaluare si al comisiilor de contestatii vor primi 250 lei, membrii - 150 lei/persoana, profesorii eva­luatori - 3,25 lei/lucrare evaluata, iar informaticienii - 1,3 lei/candidat. Profesorii care intra in componenta comisiilor din centrele de comunicare sunt platiti dupa cum urmeaza: presedinte - 150 lei si membri - 125 lei/persoana. Membrii comisiilor judetene/munici­piului Bucuresti sunt platiti astfel: presedinte - 150 lei, membri - 125 lei/persoana, informatician - 125 lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.