Grupul olandez Philips Electronics va cumpara compania americana Visicu Inc., specializata in servicii informationale, pentru aproximativ 430 milioane dolari, sau 12 dolari pe actiune, pentru a-si extinde divizia de produse medicale, relateaza Reuter
Grupul olandez Philips Electronics va cumpara compania americana Visicu Inc., specializata in servicii informationale, pentru aproximativ 430 milioane dolari, sau 12 dolari pe actiune, pentru a-si extinde divizia de produse medicale, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Philips a declarat ca spera sa finalizeze tranzactia in primul trimestru din 2008. "Realizarea acestor investitii va sustine extinderea afacerilor noastre in divizia de monitorizare a pacientilor", a declarat directorul executiv al diviziei Philips Healthcare, Steve Rusckowski, intr-un comunicat, in timp ce Consiliul de Administratie al Visicu a precizat ca sustine aceasta oferta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.