Un pachet de actiuni reprezentand 3,13% din capitalul firmei Boromir Prod Buzau (SPCU) a fost vandut ieri pe piata negocierilor directe a Rasdaq, pentru 5,11 milioane de lei. Cele 3,87 milioane de actiuni au fost transferate la un pret de 1,32 de lei
Un pachet de actiuni reprezentand 3,13% din capitalul firmei Boromir Prod Buzau (SPCU) a fost vandut ieri pe piata negocierilor directe a Rasdaq, pentru 5,11 milioane de lei. Cele 3,87 milioane de actiuni au fost transferate la un pret de 1,32 de lei pe unitate, intregul capital al companiei fiind de 12,35 milioane de lei, impartit in 123,58 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei pe unitate. Conform celor mai recente raportari, Boromir Ind are o participatie de 61,32% din actiunile firmei din Buzau. Boromir Prod Buzau a anuntat saptamana trecuta ca fuziunea inceputa in luna mai cu alte doua societati din grup, respectiv Boromir Pan Hunedoara si Eurostar Invest Buzau, nu a fost inca finalizata. Firma a obtinut anul trecut o cifra de afaceri de 79 milioane de lei (22,4 milioane euro), in crestere cu 16%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.