Referitor la pedeapsa primita, de un an si jumatate inchisoare, in urma scandalului petrecut in 2005, Pepe este sigur ca judecatorii stiu ca el este nevinovat, doar ca se tem sa dea sentinta corecta, de frica sa nu fie acuzati de luare de mita.
Referitor la pedeapsa primita, de un an si jumatate inchisoare, in urma scandalului petrecut in 2005, Pepe este sigur ca judecatorii stiu ca el este nevinovat, doar ca se tem sa dea sentinta corecta, de frica sa nu fie acuzati de luare de mita.

In urma cu doi ani, Pepe, Ionut Pascu, pe numele din buletin, si fratele sau, Miguel, au fost implicati intr-un scandal de proportii. S-a spus la vremea aceea ca nepotul lor, raposatul Franco (foto medalion), ar fi fost batut intr-un bar din Drumul Taberei din Capitala, motivul fiind o partida de biliard. Tanarul in varsta de 16 ani atunci ar fi intrat intr-o altercatie cu Andrei Condoianis, care juca biliard cu prietena sa. Suparat ca partida dureaza prea mult, Franco i-ar fi adresat injurii celui din urma, care a ripostat pe masura. In declaratia data in 2005, Condoianis a spus: „Dupa biliard, am iesit la un suc, iar Miguel si Pepe au venit la bar. Stateam si nu m-asteptam sa dea in mine, dar Miguel mi-a dat una la ochi, am dat sa ma ridic si Pepe mi-a dat inca una. Mi-au dat cu picioarele in corp si in cap. Am trei coaste rupte si un plaman putin afectat. La ochi, am hematom si plaga de sapte centimet ri, m-au operat aseara la ochi. Voi primi mai mult de 20 de zile de ingrijiri medicale, asa ca Pepe si fratele lui sunt pasibili de inchisoare. Ii dau in judecata si vreau sa-i bag in puscarie. Dreptatea se mai face si in tara asta, nu cu banul lui Pepe“.

'Nu-i dau nici un ban decåt daca sunt amenintat>>
Anchetatorii au stabilit ca „declaratiile invinuitilor sunt nesincere si neconcordante cu celelalte probe administrate“, fiind in contradictie cu actele medicale existente. In certificatul medical si in raportul de expertiza medico-legala se arata ca „leziunile traumatice suferite de partea vatamata s-au putut produce prin lovirea cu un corp dur, si nu de un corp dur“. Condoianis a avut nevoie de 16-18 zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin