Peste 1.800 de persoane au fost dislocate din Kurdistanul irakian in urma bombardamentelor turce de la sfarsitul saptamanii din nordul Irakului. Sapte persoane, cinci combatanti si doi civili, au fost ucisi in urma acestei operatiuni, potrivit bilan
Peste 1.800 de persoane au fost dislocate din Kurdistanul irakian in urma bombardamentelor turce de la sfarsitul saptamanii din nordul Irakului. Sapte persoane, cinci combatanti si doi civili, au fost ucisi in urma acestei operatiuni, potrivit bilantului furnizat de Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), publicat pe Internet. Inaltul comisariat ONU pentru refugiati (UNHCR) si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu aceasta situatie. „Persoanele dislocate ne-au spus ca zece localitati au fost afectate de bombardamente“, a declarat purtatorul de cuvant al UNHCR, Astrid van Genderen Stort. Potrivit datelor acestei organizatii, mai mult de 200 de animale au murit in urma operatiunii armatei turce.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.