A fost gasita Elodia! Cautati-o in furgonul din imagine!
Ne enerveaza lipsa de reactie a autoritatilor statului, adica a Politiei, atunci cand vine vorba despre implicarea intr-un eveniment rutier a unui demnitar roman. S-au cunoscut cazur

A fost gasita Elodia! Cautati-o in furgonul din imagine!
Ne enerveaza lipsa de reactie a autoritatilor statului, adica a Politiei, atunci cand vine vorba despre implicarea intr-un eveniment rutier a unui demnitar roman. S-au cunoscut cazuri in care s-a mutat trecerea de pietoni cativa zeci de centimetri numai pentru a fi scos "basma curata" boss-ul cu pricina.Ne scoate din sarite rautatea multora dintre cei din jurul nostru. Ne intrebam stupefiati cu ce-au gresit doi catelusi pripasiti la intrarea in Corpul D al Casei Presei de au primit otrava de la un suflet hain? Oare asa se pregatesc unii oameni de Craciun?Ne enerveaza ca nu prea o sa fie zapada in Bucuresti de Sarbatori. In schimb, poate ne vom bucura de un trafic mai relaxat. Doar 856.743 de masini din cele un milion inmatriculate in Capitala se vor afla pe Valea Prahovei sau in Poiana de Revelion. Ca tot se vaita lumea de bani!Desi n-ar trebui, ne enerveaza ca-i cade fata lui Michael Jackson. Tocmai acua€™ de Craciun te-ai gasit si tu, bai "Mihae"?Ne enerveaza de pe-acum aceia care vor trimite SMS-uri cu urari, dar nu se vor semna la finalul mesajului!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.