Un milion de copaci vor fi plantati pe platforma siderurgica de la Galati, si in apropierea acesteia. Intr-o prima etapa vor fi impadurite 14 locatii, in suprafata totala de 20 de hectare din interiorul combinatului Arcelor Mittal, dupa care se va tr
Un milion de copaci vor fi plantati pe platforma siderurgica de la Galati, si in apropierea acesteia. Intr-o prima etapa vor fi impadurite 14 locatii, in suprafata totala de 20 de hectare din interiorul combinatului Arcelor Mittal, dupa care se va trece la impadurirea zonelor din vecinatatea platformei.
Compania va mai investi 117 milioane de euro in 2008 pentru reconstruirea bateriei de cocsificare si modernizarea sectiei chimic a Uzinei Cocso-Chimice.  Instalatia va bloca dispersarea in aer a prafului, recuperand 800 de tone de praf anual, pe care il va evacua in baterie. (D. I.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.