Sunteti dependenti de parerea celor din jur si nu aveti un sistem propriu de valori. Sunteti foarte emotivi, dar incercati sa ascundeti acest lucru. Trebuie sa demonstrati ca sunteti eficienti si ca va puteti descurca oricum. V-ati dezvoltat o mare capacitate de creatie. Trebuie sa invatati sa apreciati valorile materiale si sa le obtineti intr-un mod corect. Pot aparea dificultati in relatia cu colegii de munca si cu superiorii. Randamentul poate fi slab, rezultatele mediocre, si puteti fi chiar acuzati ca aduceti prejudicii. Trebuie sa invatati sa fiti eficienti, sa nu va pierdeti timpul, sa va planificati corect actiunile. Va veti manifesta sentimentele intr-un mod intelectual, estetic si chiar platonic. Aveti mare nevoie de libertate personala. Va puteti indragosti de imaginea partenerului si nu de persoana. Va faceti iluzii in viata sentimentala, dar incercati sa fiti mult mai realisti! Puteti amesteca gresit sexul cu spiritualitatea. Incercati sa va manifestati cu retinere sentimentele! Puteti avea un comportament socant pentru ca vreti sa sfidati regulile societatii.

Berbec
Nu va supuneti prea mult presiunilor pentru a v a desfasura activitatea cat mai bine! Sunteti dornici sa luptati pentru toate ideile care vi se pare ca va reprezinta. Acordati-va timp sa va analizati pe dumneavoastra insiva, motivele pe care le aveti, circumstantele, si apoi sa imbunatatiti sau sa corectati deficientele. Trebuie sa invatati sa va stapaniti angoasele si nelinistea fara cauza, sa nu adoptati puncte de vedere gresite inainte de a fi corect informat. Singurele defecte sunt legate astazi de incapatanare si dogmatism.

Taur
Va puteti impresiona patronii cu competenta dumneavoastra si asta fara a face un efort prea mare. Trebuie sa va orientati spre acel tip de munca in care calitatile dumneavoastra pot fi speculate. Va puteti pierde abilitatile practice daca nu va antrenati tot timpul. Daca va veti limita la un domeniu ingust, veti avea capacitatea de a deveni experti in cadrul acestuia, dar nu veti putea fi siguri de rezultate in alta parte.

Gemeni
O legatura cu cineva apropiat de sufletul dumneavoastra va va aduce multa bucurie, va da numai satisfactii, va umple ziua de bucurie. Sunteti manati de cele mai bune intentii, dar uitati sa tineti cont de sensibilitatea celor cu care veniti in contact, si puteti prelua toata mania celor pe care de fapt incercati sa-i menajati. Profesional, desi cat de cat sunteti de partea acelorasi metode de lucru, se vor ivi dificultati datorita modului de de desfasurare a planurilor in timp.

Rac
Aveti o buna intelegere pe plan profesional cu ceilalti, puteti colabora cu ei pana la un anumit punct. Diferenta de comportament cu partenerul se poate netezi, se poate gasi un numitor comun, si sunt sanse bune pentru o relatie de lunga durata, dar nu formidabile. Este o forma de stres pe care fiecare o resimte in prezenta celuilalt. In plan amical sau amoros, raporturile sunt bune, si va permit o buna si puternica atractie afectiva cu sexul opus.

Leu
Astazi se pot evidentia mari reusite morale, reusita politica, iar calatoriile lungi va pot aduce celebritatea. Pe tot decursul deplasarilor se vor incheia relatii profitabile. Se poate observa o usoara labilitate psihica care se poate transforma in dorinta de schimbare si intr-un dor deosebit de calatorii. Pot exista preocupari politice si sociale, adeseori in legatura cu subiecte mai delicate. Exista posibilitatea aparitiei conflictelor, luptelor impletite cu o puternica tendinta spre reactie si esec, din cauza unei atitudini dizarmonice in activitatea depusa.

Fecioara