Delegatia nationalei de handbal a fost primita de catre sefii sportului romånesc, la revenirea din Franta, cu flori si sampanie la Salonul Prezidential al Aeroportului „Henri Coanda”. Fetele lui Gheorghe Tadici au surprins, spun&ar
Delegatia nationalei de handbal a fost primita de catre sefii sportului romånesc, la revenirea din Franta, cu flori si sampanie la Salonul Prezidential al Aeroportului „Henri Coanda”. Fetele lui Gheorghe Tadici au surprins, spunånd ca acest loc patru este o performanta buna.

Componentele echipei nationale de handbal a Romaniei, care au sosit in tara luni seara, regreta ca au ratat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Franta, dar considera ca locul patru obtinut la aceasta competitie este o performanta buna. „Viata merge inainte. Este pacat ca am dat cu piciorul la toata munca pe care am depu-s-o pana acum, dar sa nu uitam ca am inceput foarte bine meciul cu Germania si l-am terminat foarte, foarte prost. Ne-am batut fiecare jucatoare pentru a obtine aceasta medalie, dar nu s-a putut. Totusi, locul patru pentru noi este o performanta, avand in vedere ca la acest Campionat Mondial au fost prezente 24 de echipe”, a declarat portarul Luminita Hutupan-Dinu. Handbalista Steluta Luca este de aceeasi parere: „Am puterea sa zambesc pentru ca am obtinut un loc foar te bun. Sa ne aducem aminte acum cativa ani cand ieseam pe locul 21 sau nu ne calificam mai departe. Eu cred ca este o performanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.