Pilotul lui Renault a fost intervievat intr-o emisiune subterana, in care a declarat ca ar fi o nebunie sa se gindeasca la titlu in 2008.

Realizatorii emisiunii „El Larguero" a postului iberic de radio Cadena Ser, unul dintre cele mai populare din Spania, au facut luni noapte o emisiune speciala, la 600 de metri sub pamint, in mina San Nicolas de linga localitatea asturiana Mieres. Momentul s-a vrut a fi un elogiu adus celor 14 mineri morti intr-o explozie produsa in subteran pe 31 august 1995, cea mai mare tragedie miniera din istoria Spaniei, iar printre invitati, alaturi de cintaretul Victor Manuel, s-a aflat pilotul de Formula 1 Fernando Alonso. Ineditul situatiei si emotia momentului au fost completate cu o oferta speciala pe care pilotul a primit-o din partea portarului lui Real Madrid, Iker Casillas, si a jucatorului de tenis Rafael Nadal de a juca intr-o partida de binefacere, ce va avea loc miine la Madrid Arena si ale carei fonduri vor fi destinate luptei impotriva malariei.

Dincolo de acestea, in interviul pe care l-a acordat in emisiunea subterana, Alonso a punctat citeva dintre etapele transferului sau de la McLaren la Renault, negind ca ar fi fost pe punctul de a deveni coleg cu Kimi Raikkonen. „Am fost aproape de toate echipele, cu exceptia lui Ferrari, oricum, la finalul sezonului, n-aveam nici o idee unde voi alerga in 2008", a declarat el, iar referitor la alegerea facuta a spus: „Renault a fost destul de jos in acest an si ar fi o nebunie sa ma gindesc ca vom cistiga titlul sezonul viitor". In ceea ce priveste despartirea de McLaren, asturianul a fost diplomat si a spus ca mai ingrijorata decit el a fost bunica sa, care i-a spus: „Pleaca odata de-acolo !".

Hamilton are permisul suspendat Pilotii de Formula 1 sint pericol public cind parasesc circuitul. Dupa ce Schumacher a gonit cu 163 km/ora cu un taxi pe soselele Germaniei, a venit rindul lui Hamilton sa calce puternic acceleratia. El a fost surprins de radar cu 196 km/ora pe o autostrada din Franta, iar din aceasta cauza i-a fost suspendat carnetul pe o luna si a primit o amenda de 600 de euro.