Zeus n-a mai fost locomotiva democratilor lui Boc, ci poate doar a peledistilor lui Stolojan. Rezultatul referendumului pentru votul uninominal anunta inceputul sfårsitului domniei lui Zeus. Bancul cu locomotiva e de domeniul trecutului. Daca
Zeus n-a mai fost locomotiva democratilor lui Boc, ci poate doar a peledistilor lui Stolojan. Rezultatul referendumului pentru votul uninominal anunta inceputul sfårsitului domniei lui Zeus. Bancul cu locomotiva e de domeniul trecutului. Daca Zeus nu se prabusea in sondaje, nu-l facea pe dracu-n patru pentru a se salva de la pieire. Nu transforma PD, prin comasarea cu PLD, intr-o aripa portanta, care este PDL. Zeus sfideaza legile fizicii. Inca nu s-a pomenit locomotiva care sa zboare pe o aripa portanta pentru a nu cadea in cap. Ca asta face Zeus de la o vreme incoace: cade si nu se mai opreste. Pentru a fråna prabusirea, este in stare sa-si sacrifice partidul de suflet si sa provoace alegeri prezidentiale anticipate. Acum, cånd PD inca mai reprezinta ceva in ochii alegatorilor. Ceasurile se scurg cu repeziciune in defavoarea lui Zeus. Mamaliga sta sa explodeze si strategii cauta incropeli de salvare. Solutia salvarii - fulul de valeti cu liberali in coada - este tot ce-au putut imagina in regim de criza specialistii din umbra ai lui Zeus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.