“Gardianul” va prezinta, in premiera, informatii bomba referitoare la Madalina Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov, disparuta de acasa pe data de 30 august, in aceeasi zi cu avocata Elodia Ghinescu. Oferim cititorilor nostri, in editia
“Gardianul” va prezinta, in premiera, informatii bomba referitoare la Madalina Motruna, fiica adjunctului ISU Brasov, disparuta de acasa pe data de 30 august, in aceeasi zi cu avocata Elodia Ghinescu. Oferim cititorilor nostri, in editia de astazi, fotografii in care tanara apare alaturi de parintii sai, dar si alte fotografii incendiare. De asemenea, tatal fetei, Gabriel Motruna, a declarat, in exclusivitate pentru ziarul nostru, ca miliardul de lei vechi, cu care fiica sa a plecat de acasa, il incasase cu putin timp inainte de disparitie.

Madalina Ortensia Motruna are 17 ani si timp de doi ani a fost eleva la Scoala de Arte si Meserii, specializarea lucrator in comert, din cadrul Liceului Economic „ Birseanu“. „Madalina a fost o eleva foarte buna. Clasa a IX - a a terminat-o cu media generala 9,07, o medie destul de mare. Nu am avut niciodata probleme cu ea. Spre sfarsitul clasei a X-a, intr-adevar mai lipsea de la scoala, dar fata avea si niste probleme de sanatate. Dar de fiecare data vorbeam cu mama ei, care este o femeie deosebita. Venea la fiecare sedinta si se interesa de Madalina. D in cate am observat, legatura dintre ea si parinti era una foarte stransa, iar mai mult decat atat, modelul ei in viata era chiar tatal ei”, a spus Carmen Dan, diriginta Madalinei Motruna.

Cerc dubios
Colegii Madalinei au povestit ca fata era o fire comunicativa si ca facea parte dintr-un cerc de persoane mai varstnice decåt ea. Acestia sunt de parere ca anturajul din care facea parte este principalul motiv care a impins-o sa plece de acasa. „Eu am vorbit pe internet cu Madalina cu trei zile inainte sa dispara. Nu mi s-a parut nimic ciudat la ea. Stiu ca in ziua in care a disparut a fost la un chef in Poiana Brasov si nu s-a mai intors. Madalina avea un alt cerc de prieteni, cu mult mai mari decat varsta noastra. Din cauza anturajului cred ca ea a fugit de acasa”, a spus Mihai Raileanu, colegul care a cunoscut-o cel mai bine pe Madalina.

'A intrat pe internet>>
Colegii fetei povestesc ca, in urma cu aproximativ doua saptamani, tanara a intrat pe adresa de messenger, dar nu a vrut sa vorbeasca cu nimeni. „Eram acasa si am vazut-o ca este on-line. Atunci am intrebat-o ce mai face, dar a iesit imediat. Eu am instalat un program special in calculator care imi arata cine este in acel moment on-line, chiar daca persoana respectiva sta pe invisible. Iar ea sta mai mult pe invisible, dar nu vrea sa vorbeasca. Nu stiu de ce. As vrea sa fie ca inainte, sa ne intalnim din nou si sa fim prietene”, spune Rodica Braghesiu, una dintre cele mai bune prietene ale Madalinei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.