Biroul Adobe din Romania este implicat in dezvoltarea viitoarei versiuni a aplicatiei Dreamwaver (software folosit de creatorii de pagini web), a declarat ieri directorul Adobe Romania, Alexandru Costin. "Mai sunt si alte proiecte in derulare, insa n
Biroul Adobe din Romania este implicat in dezvoltarea viitoarei versiuni a aplicatiei Dreamwaver (software folosit de creatorii de pagini web), a declarat ieri directorul Adobe Romania, Alexandru Costin. "Mai sunt si alte proiecte in derulare, insa nu sunt toate publice", a adaugat directorul filialei locale. Compania estimeaza pentru anul viitor o crestere de 30% a vanzarilor atat in Romania, cat si in Bulgaria, tara care intra in responsabilitatea companiei.  "Noi mai raspundem si de Republica Moldova, insa acolo vanzarile noastre vor creste doar daca vom incheia un contract important cu statul sau cu o mare companie. Anul acesta, vanzarile noastre au fost mai mari cu 60% decat anul trecut", a declarat, directorul de vanzari al Adobe Systems Romania, Madgalena Neagu. Adobe Systems si-a deschis reprezentanta in Romania in septembrie 2006 si avea 32 de angajati, totalul personalului urmand sa atinga 110 angajati anul viitor. Cele mai vandute produse Adobe atat in Romania, cat si la nivel mondial, sunt aplicatiile Creative Suite si Adobe Acrobat 8.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.