Noua persoane care au detinut functii de conducere si control la F.D.F.E.E. Electrica Banat si la S.I.S.E.E., sucursala de intretinere si servicii din cadrul Electrica SA, au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA Timisoara. Acestea au fost
Noua persoane care au detinut functii de conducere si control la F.D.F.E.E. Electrica Banat si la S.I.S.E.E., sucursala de intretinere si servicii din cadrul Electrica SA, au fost trimise in judecata de catre procurorii DNA Timisoara. Acestea au fost acuzate pentru savarsirea unor fapte de coruptie si a unor infractiuni conexe acestora. In urma unei anchete, procurorii au stabilit ca inculpatii au primit ca foloase necuvenite bunuri si servicii in valoare de peste 50.000 lei, in legatura cu atribuirea nelegala a unor contracte de executie de lucrari. Printre acestia se numara si fostul director general al FDFEE Electrica Banat, Milea Livius Ioan, alaturi de functionarul in cadrul Biroului Administrarea Patrimoniului pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si respectiv fals intelectual si uz de fals.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.